Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: تاکنون ۱۵۵ فقره مجوز و پروانه برای رانندگان که در سامانه سپند ثبت‌نام کردند صادر شده است همچنین از ابتدای امسال ۲۲۰ نفر از رانندگان سرویس مدارس که متخلف بودند جریمه شدند. ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۶ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، یدالله غلام‌پور عصر امروز در شورای ترافیک استان خراسان جنوبی گفت: سامانه پایش ناوگان دانش‌آموزی (سپند) برای ثبت‌نام چهار گروه شرکت‌های متولی، رانندگان، اولیاء و آموزش و پرورش تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ثبت نام از طریق سامانه انجام می‌شود که رانندگان متقاضی می‌توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند و در صورت تایید شدن آنها برایشان پروانه صادر می‌شود و هدف از این طرح نظارت بهتر بر عملکرد سرویس مدارس است.

کرمانشاه| بیش از 3000 تاکسی سرویس مدارس در سامانه سپند ثبت نام کردنداجرای طرح ترافیکی نظارت بر سرویس مدارس لرستان؛ مجوز و صلاحیت رانندگان الزامی استنرخ سرویس مدارس رشت افزایش یافت

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند بیان کرد: با استفاده از این اپلیکیشن خانواده‌ها بهتر می‌توانند فرزند خود را در مسیر مدرسه رصد کنند البته این اپلیکیشن هنوز بارگذاری نشده است اما با اتمام ثبت نام در سایت سپند بارگذاری می‌شود.

غلام‌پور با بیان این‌که تاکنون 155 فقره مجوز و پروانه برای رانندگان که در این سامانه ثبت نام کردند صادر شده است افزود: از ابتدای امسال 220 نفر از رانندگان سرویس مدارس که متخلف بودند جریمه شدند.

نماینده آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: سرویس مدارس دانش آموزان در سه گروه طبقه‌بندی می‌شوند و شاملکودکان استثنایی است که از بودجه دولتی باید سرویس آنها تأمین شود و قراردادها توسط آموزش پرورش بسته می‌شود قرارداد گروه دوم از طریق انجمن اولیا بسته می‌شود و گروه سوم والدین خود مستقیماً سرویس تهیه می‌کنند.

رضوی افزود: مدارس روستایی با وجود عدم برگزاری ماده 19 بحث نرخ مصوب است و قراردادی با اداره کل امور حقوقی مصوب کردیم و با اشخاص حقیقی قرارداد منعقد شده و ایاب ذهاب انجام می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۱۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی از عصر امروز
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • عکس| تصویر جدید امیرعلی نبویان در کنار سپند امیرسلیمانی
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان جنوبی
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته