Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره انجمن اولیا ومربیان آموزش و پرورش استان ایلام، گفت: استفاده از سرویس ایاب و ذهاب مدارس توسط دانش آموزان منوط به ثبت نام مدارس، اولیا دانش آموزان، رانندگان و بخش خصوصی در سامانه کشوری سپند است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجت رشیدی، در نشست خبر ی با اصحاب رسانه استان ایلام اظهار کرد: این سامانه اکنون فعال بوده و اولیا دانش آموزان، مدارس، رانندگان و بخش خصوصی که متقاضی استفاده از سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی هستند باید مشخصات خود را در آن ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه هم اکنون ۲ شرکت حمل و نقل مجوز سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان شهر ایلام  را بر عهده دارد تاکید کرد:  شرکت هایی که متقاضی استفاده از سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی هستند  پس از ثبت نام در سامانه (سپند )با مراجعه به سازمان حمل و نقل شهرداری استان نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

 

حجت رشیدی تاکید کرد:  سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی غیر قانونی که  تاکنون نسبت به کسب مجوز اقدام نکرده اند در صورت مشاهده از فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.

 

وی ادامه داد: همچنین خودروهای شخصی که اقدام به جابه جایی دانش آموزان استان می نمایند ابتدا با کسب مجوزاز سوی  حمل و نقل نسبت به اخذ مجوز سرویس مدارس اقدام کنند.

 

وی در ادامه  یکی از دلایل راه اندزای این سامانه قیمت گذاری سرویس های مدارس می باشد که هم اکنون این مهم از  شوراهای شهر انجام می شود.

 

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش ایلام  تصریح کرد: مبلغ پرداختی والدین«خوردوهای سواری» به حساب مدارس ،  یک میلیون ریال می باشد که از این رقم ۹۰۰ هزار ریال حق راننده سرویس و مابقی هزینه بالاسری خواهد بود.

 

رشیدی ادامه داد: همچنین مبلغ پرداختی والدین دانش آموزان برای سرویس مدارس شامل خودروهای (ون و مینی بوس را  ۷۰۰ هزار ریال، و اتوبوس (۵۶۰ هزار ریال) می باشد که از این رقم ها ۶۰۰ هزار ریال به حساب راننده های خودرو های  ون و مینی بوس و ۵۰۰ هزار ریال راننده اتوبوس واریز خواهد شد.

 

وی گفت: تعیین نرخ سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی بر اساس کارگروه ماده ۱۸ متشکل از نماینده آموزش و پرورش شهرستان مربوطه،  شهرداری و نماینده اولیاء مدارس انجام خواهد شد.

 

رشیدی در ادامه شرط دریافت مجوز سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی را  داشتن گواهی نبود سوء پیشینه، نداشتن اعتیاد و سلامت جسم و روان باشند و خودروی آن ها دارای نشان و علایم مشخصه این سازمان باشد.

 

وی تصریح کرد: والدین دانش آموزان به زودی می تواند با نصب نرم افزار که در آینده  در سامانه سپند فعال  خواهد شد،  سوار و پیاده شدن فرزندان خود از طریق پیامک که به آنان گزارش داده خواهد شد.

 

رشیدی تاکید کرد: والدین دانش آموزان به هیچ وجه اجازه نداده  رانندگان  بیشتر از ظرفیت قانونی به دانش آموزان سرویس دهی نمایند زیرا در صورت رخ دادن حادثه بیمه برابر کارت و مجوز هزینه ها را پرداخت می نماید.

 

رئیس اداره انجمن اولیا ومربیان آموزش و پرورش استان ایلام با اشاره به اینکه والدین در صورت مشاهده تخلف سرویس های مدارس را گزارش کنند، عنوان کرد:  خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به آدرسhttps://irtusepand.ir/ به‌صورت الکترونیکی شکایت خود را  در واحد ارزیابی عملکرد و پاسخگویی در سامانه سپند مطرح کنند

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین موکب اینفوگرافی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور عربستان ترکیه پیاده روی اربعین حسینی زوار اربعین حسینی ایاب و ذهاب اولیا و مربیان سرویس مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند